Zoeken naar nu zin

Uw zoekactie voor nu zin leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Kurt 52 jaar Antwerpen - Antwerpen
reisgezelschap Cap d'agde gezocht
Even een long shot. Hopelijk reageert er iemand. Zijn er hier dames of koppels die meelezen en ook zin hebben om deze zomer naar Cap d'agde te gaan. Ik heb een redelijk formaat van camper (nog net rijbewijs B) en zou er graag een week naartoe gaan met een dame. Ze moet wel in het bezit zijn van een rijbewijs B en een deel van de rit willen rijden. Er moet natuurlijk wel een klik zijn. Om zo een rit zonder kleerscheuren te overleven. 😉Ze kan bij mij in de camper verblijven, maar hoe we dat regelen zal natuurlijk afhankelijk zijn hoe goed we met elkaar opschieten. Seksueel zien we wel wat er gebeurd, is voor mij geen noodzaak. Het mag ook een koppel zijn dat mee wil rijden en een deel van de rit wil rijden.  

reisgezelschap Cap d'agde gezocht
Arnold 47 jaar Zeeland - Hulst
Lentekriebels
Uit ervaring weet ik dat ook vrouwen genieten van lentekriebels. Mocht je nu ook lentekriebels hebben en zin hebben om te daten? Reageer dan. Ik heb een auto en kan naar je toe komen. Ik ben een rustige man van 47 jaar jong. Ik geniet van het flirten en daten. Ben makkelijk in de omgang. Geen extremen, maar wel spanning en gezelligheid. Wie durft? Groetjes Arnold.  

Lentekriebels
gisteren
Olivier 52 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vingeren of likken
Iemand zin om lekker gevingerd of gelikt te worden in de auto? We spreken af op een discreet plaatsje en ik laat je genieten van mijn lange vingers en tong.  
gisteren
David 56 jaar Antwerpen - Westerlo
Vrouw-Fwb gezocht
Goeiemorgen, man van 57j, 1m86 en +-82kg is op zoek naar een vrouw die af en toe op een maandag of woensdag zin en tijd heeft om af te spreken om ons dan lekker samen te amuseren. Alles rustig aan, genieten en laten genieten... Wie heeft er zin en tijd ? Grtjs en tot... D.  
gisteren
Dirk 53 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Aftrekken
Rukkertje gezocht die me vandaag een handje wil helpen. Ik hou ervan afgetrokken te worden door een paar warme handjes waar ik dan over mag spuiten. Iemand zin?  
gisteren
Lekker 36 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Wie komt
Welke meid heeft eens zin in een leuke verrassing met slanke sportieve man ,ik trakteer je met een saunake laat maar weten ..  
Dries 42 jaar Antwerpen - Retie
Curvy dame gezocht voor wederzijds genot.
Hoi, Ik ben Dries en ik heb een zwak voor curvy dames. Heb jij wel eens zin in een lekkere date? Niet gehaast maar lang genieten van elkaar. Laat me dan vlug iets weten, wie weet... Ik ben 1m81 groot, 82kg, gespierd. Geile groeten, Dries.  
Nick 22 jaar Antwerpen - Turnhout
Jonge kerel opzoek
Hey geile dames Hebben jullie ook zo veel zin in een geile stoei partij? Ik alvast zeker. Ik ben Mark een jonge kerel van 22 die graag loopt en altijd bloedgeil is. Ik heb een licht gespierde bouw van 183cm/80kg en met een lekker lul van 17cm / 9 cm omtrek. Ik bef ontzettend graag en hou van verschillende standjes. Spreekt dit jou aan en heb je tijd in het weekend? Laat iets weten  

Jonge kerel opzoek
Yves 54 jaar Limburg - Leopoldsburg
Welke meid vrouw wil dat ik eens binnenwip
Ik zoek een meid vrouw waar ik eens mag binnenwippen. Kom bij je langs, niet teveel getreuzel, maar snel actie.Zin, mail me dan met foto. In de regio of tot max 30km. Discretie verzekerd.  
Simon 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vanavond?
Hey! Ik ben Simon, 30, 1m86, 83kg, korte zwarte haren en lichtbruine ogen. Mogelijks leest iemand dit die nog zin heeft in plezier vandaag?Kan verplaatsen en ontvangen ;). Tot snel? X  

Vanavond?
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10